Ion Detoxin hoitovaikutukset perustuvat hoidon kautta virtaavan lymfanestekieron puhdistamiseen elektrolyysin avulla.

Hoito käynnistää kehossasi puhdistusreaktion ja jatkuu jopa 3 vuorokautta.
Vaikutusta saadaan jo ensimmäiselläkin hoitokerralla, mutta parhaan tuloksen saat kehoosi ottamalla hoidon kuuriluontoisesti esim. 6 hoitokertaa, 1-2 kertaa viikossa 3-5 viikon ajan.
Hoitoaika 30 min kerrallaan.

Tämän jälkeen voit ottaa kehosi hyvinvoinnin ylläpitämiseksi hoidon kertaluonteisesti esim. kerran kuukaudessa. Hoidon määrään vaikuttaa sinun oma käsityksesi kehosi hyvinvoinnista.

Hoitokokemuksia:
Erinomainen apu poistamaan jaloista rasituksen jälkeen maitohappoja.
Asiakkaat ovat saaneet apua levottomiin jalkoihin, sekä jalkojen aineenvaihdunta ongelmiin.
Kuntoilijoiden ja seisomatyötä tekevien suosikki keventää viikoksi jalkoja, kun ottaa sarjahoitona 6 kertaa auttaa koko kehon aineenvaihduntaan keventävästi.
Erinomainen puhdistaja keholle jos olet altistunut sisäilma ongelmille tai lopettanut tupakanpolton.

 • Mitä detox-hoidossa tapahtuu?

  Hoidon avulla voidaan poistaa tehokkaasti kehoomme kertynyttä vierasainevarastoa, jota ovat mm. erilaiset raskasmetallit, ilmansaasteet, haitalliset kemikaalit. Hoito perustuu jalkojen kautta virtaavan lymphanestekierron vilkastuttamiseen ja sitä kautta kehon puhdistatumiseen elektrolyysin avulla.
  Hoito tehdään laitteella jonka toiminta perustuu elektrolyysireaktioon. Jalat upotetaan lämpimään veteen, johon on lisätty merisuolaa veden johtokyvyn lisäämiseksi. Kun laite kytketään päälle, veteen muodostuu elektrolyysi. Sähkövirran johdettaessa suolaveteen, elektronit vapautuvat, jolloin veteen syntyy varauksellisia ioneja.Varaukset vetävät puoleensa ihmisen kehossa olevia erilaisia hiukkasia, kuten kuona-aineita, hiivaa, raskasmetalleja jne. Molemmissa jaloissa on tuhansia hikirauhasia, joiden kautta toksiinit poistuu tehokkaasti ja turvallisesti hoidon aikana. Hiukkaset kulkevat lymfanestekierrossa josta ne kulkeutuvat osmoosin avulla jalkapohjien ihohuokosten kautta veteen ja pelkistyvät. Hapettuminen tapahtuu elektrolyysilaitteella → ioniyhdiste, jolla ei ole varausta ja siksi ne jäävät kellumaan veteen ja ovat silmin havaittavissa.
  Osmoosi on veden diffuusiota joka tarkoittaa sitä, että molekyylit pyrkivät siirtymään väkevämmästä pitoisuudesta laimeampaan puoliläpäisevän kalvon läpi. Puoliläpäisevä kalvo on tässä tapauksessa iho.
  Hoidon aikana pieni osa kehon myrkyistä vapautuu veteen. Eritystä tapahtuu hoidon jälkeen kehossa jopa 48tuntia hoidon jälkeen. Eritystä tapahtuu eniten virtsan ihon ja suoliston kautta.

 • Hoidon terveysvaikutukset

  poistaa kuona-aineita
  helpottaa kiputiloissa
  vahvistaa immuunijärjestelmää
  parantaa yöunen laatua
  vähentää nesteen kertymistä
  ehkäisee tulehdusta
  rentouttaa
  hapettaa ja energisoi kehoa
  puhdistaa ja tervehdyttää ihoa
  ehkäisee bakteerien kasvua
  ehkäisee hiivasienen liikakasvua
  edistää raskasmetallien poistumista
  autta ph-tasapainossa
  nopeuttaa toipumista sairauksista
  parantaa ruoansulatusta
  auttaa painonhallinnassa
  parantaa soluhengitystä

 • Hoito ei sovellu jos hoidettavalla on:

  •sydämen tahdistin tai muu sähköinen laite asennettuna elimistöön
  •elinsiirrännäinen
  •rautaa kehossa
  •epilepsia
  •immuunijärjestelmää hidastava lääkitys
  •on raskaana tai imettää