Tunnepolkusi ryhmähoito

Ryhmähoidot

perjantaina 18.10.2019 klo. 16,00 

perjantaina 15.11.2019 klo. 16,00

 (ilmoittautuminen puhelimitse tai sähköpostilla)

Meillä jokaisella on sisäinen voima, joka auttaa meitä parhaalla mahdollisella tavalla päästämään irti mm. peloista, surusta tai mielen luomista harhakuvista. Kun pysähdymme itsemme äärelle kuuntelemaan sisäistä ohjaustamme, alamme näkemään elämämme ja tilanteemme toisin. Intuitiomme vahvistuu ja luottamuksemme itseämme kohtaan kasvaa. Ymmärrämme, että olemme avain elämämme tapahtumiin ja näemme mahdollisuutemme toisin.

Tilaisuuksien intentio/tarkoitus on, että niissä tapahtuu aina jokaisen läsnäolijan korkein tietoisuus. Ryhmänä autamme toisiamme monella tapaa ja siksi nämä tilaisuudet ovat voimallisia. Jokainen kerta alkaa alustuksella, jonka pidän intuitiivisen ohjauksen mukaisesti ryhmän energioita lukien. Tästä seuraa aivan varmasti yhteistä keskustelua, jonka jälkeen tehdään sisäistä matkaa joko lattialla, joogamatolla maaten tai tuolissa mukavasti istuen. Lopuksi keskustelemme yhdessä kokemuksesta ja kaikesta mikä siihen hetkeen nousee.

​Tunnepolkusi ryhmähoito on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat kohdata sisäisen äänensä. Onko sinun vaikeaa kuunnella omaa sisintäsi ja meditoida tai epäilet omia kykyjäsi? Tai ehkä jo tunnet yhteyden omaan sisäiseen voimaasi, mutta haluat entisestään vahvistaa yhteyttä intuitioosi/sisäiseen viisauteesi, ja päästää irti kaikesta mikä estää oman autenttisuuden ja itsesi rakastamisen. Nämä tilaisuudet avaavat tietoisuutta ja auttavat pääsemään oman totuuden äärelle. Jokainen pysähtyminen oman itsensä äärelle vie lähemmäksi omaa autenttisuutta, omaa totuutta. 

Ryhmähoitoon mahtuu neljä henkilöä ja se kestää noin puolitoista tuntia hinta 35€/henkilö

Voit miettiä yhden tai kaksi asiaa joihin kaipaat selkeyttä tai ohjausta ennen ryhmään tuloa. Korkein tietoisuutesi ohjaa sinut vastauksien äärelle meditaation aikana. 

  • Ryhmähoidon kulku

    Jokainen hoitokerta on erilainen johtuen ryhmän yhteisistä energioista.

    Aloitamme Kvantti energia hoidolla joka puhdistaa ja auttaa vapautumaan arjen ajatuksista. Alkurentoutuksen tukena voin käyttää myös enkeli rentoutusharjoituksia jne...
    Tämän jälkeen ohjaan ryhmäläiset mielikuvaharjoituksiin jonka jälkeen lähdemme matkalle sisäiseen maailmaamme.

    Tämä kokonaisuus on pitkä energiahoito, joka auttaa kehoasi rentoutumaan ja kuulemaan sisäistä ohjaustasi.