Tervetuloa ajanvaraukseen:

AJANVARAUKSEEN TÄSTÄ:

Lahjakortin saaja; voit varata ajan myös ajanvarauksen kautta lisätietoihin maininta LAHJAKORTTI. 

Toimin ajanvarauksella, näin jokainen asiakas saa oman hetkensä rentoutua ja rauhoittua hoitolan hiljaisuudessa.

Tavoitat minut puhelimitse 0400 812 700, hoitojen aikana en vastaa puheluihin, soitan takaisin aina vapauduttuani.

Lahjakortin noudoille tulee varata myös oma aika.

Lämpimästi Tervetuloa rentoutumaan 

TIETOSUOJASELOSTE AJANVARAAJALLE

25. Huhti, 2018

ASIAKASREKISTERIN TIETOSUOJASELOSTE

Luontaishoitola Poudan/ Tmi Mari Pouta asiakasrekisterin tietosuojaseloste
Henkilötietolainsäädännön mukainen tietosuojaseloste (erit. henkilötietolaki, 523/1999, 10 ja 24 §).
(seloste päivitetty 1.5.2018)
1. Rekisterinpitäjä
Luontaishoitola Pouta / Tmi Mari Pouta
Y-tunnus: 1573501-8
Merimiehenkatu 38 A, 80100 Joensuu
Puhelin: 0400 812700
2. Rekisteriasioita hoitava henkilö
Pouta Mari
Puhelin: +358400812700
Sähköposti: hoitola.pouta@gmail.com
3. Rekisterin nimi
Luontaishoitola Poudan asiakkuuteen ja muuhun asialliseen yhteyteen perustuva asiakasrekisteri.
4. Henkilötietojen käyttötarkoitus
Henkilötietoja käytetään asiakkuuden tai muuhun asialliseen yhteyteen liittyvän suhteen hoitamiseen ja markkinointiin, mielipidetutkimuksiin ja asiakasviestintään, joita voidaan toteuttaa myös sähköisesti.
Pääsääntöisesti asiakastieoja käytetään ajanvarauksen ajan tiedottamiseen.
Tietojen ei luovuteta eteenpäin.
Henkilötietojen käsittelyn yleinen edellytys: henkilötietolain 8 § 1 momentin 1, 2, 5, 6 ja 7 kohdat.
5. Rekisterin tietosisältö
Rekisterissä voidaan käsitellä kaikista rekisteröidyistä seuraavia tietoja:
• etu- ja sukunimi
• yhteystiedot (postiosoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite)
• asiakkuuden ja/tai asiallisen yhteyden alkamis- ja päättymisajankohta sekä -tapa
• suoramarkkinointiluvat ja -kiellot
• sähköisten palveluiden ja sisältöjen hyödyntämistä koskevat tiedot
• asiakkuuden ja muun asiallisen yhteyden hoitamiseen ja yhteydenpitoon liittyvät tiedot (esim. ajanvarauksen ajan tiedottaminen).
• edellä yksilöityjen tietojen muutostiedot (sovitun ajan peruutus ilmoitus)
6. Säännönmukaiset tietolähteet
Rekisteröityä koskevia henkilötietoja kerätään rekisteröidyltä itseltään hänen kirjautumisvaiheessa ajanvaraus järjestelmään.
7. Tietojen luovuttaminen ja siirtäminen
Tietoja ei luovuteta eteenpäin.
8. Rekisterin suojaus
Sähköisesti käsiteltävät rekisterin sisältämät tiedot ovat palomuurein, salasanoin ja muin tieto-turvan toimialalla yleisesti hyväksyttävin teknisin keinoin suojattuja. Manuaalisesti ylläpidettävät aineistot sijaitsevat tiloissa, joihin on asiattomilta pääsy estetty.
Ainoastaan rekisterin pitäjällä on pääsy tietoihin.
9. Tarkastus-, kielto- ja korjausoikeus
Rekisteröidyllä on henkilötietolain mukainen oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja rekisteriin on talletettu. Rekisteröidyn pyynnöstä teemme henkilötietoihin tarpeelliset oikaisut ja täydennykset tai poistamme käsittelyn tarkoituksen kannalta virheelliset, tarpeettomat, puutteelliset tai vanhentuneet tiedot. Tietojen tarkastus ja päivitys tapahtuu ottamalla yhteys hoitolaan. Pyynnön tulee olla kirjallinen ja allekirjoitettu.
Rekisteröidyllä on oikeus kieltää häntä koskevien tietojen käyttö ja keräys.

10. Tietosuojaselosteen muuttaminen
Hoitola kehittää liiketoimintaansa jatkuvasti ja pidättää siksi oikeuden muuttaa tätä tietosuojaselostetta ilmoittamalla siitä palveluissa. Muutokset voivat perustua myös lainsäädännön muuttumiseen. Hoitolan suosittelee rekisteröityjä tutustumaan tietosuojaselosteen sisältöön säännöllisesti.
Asiakasrekisteristä poistuu automaattisesti 24kk vanhemmat tiedot.