Miksi hierontaan kannattaa tulla?

Hieronta on tehokas apu niska- ja hartiaseudun kiputiloihin ja selkäongelmiin, ennaltaehkäisemään muun muassa erilaisia lihas- ja nivelkipuja, päänsärkyä sekä jomotusta. Lisäksi hieronta on hyvin tehokas stressin purkaja.
Hieronta on yksi vanhimmista hoitomuodoista ja se vilkastuttaa aineenvaihduntaa, verenkiertoa ja lisää kudosten elastisuutta. Erityisesti nykypäivän istumatyö on suuri rasite keholle ja kehoa tulisi huoltaa säännöllisesti liikunnalla, hieronnalla ja aktiivisella elämäntavalla. Raskaan ruumiillisen työn tekijöille ja aktiiviliikkujille hieronta sopii erityisen hyvin palautumiseen.

Hieronta on myös erinomainen lahja tutulle tai ystävälle.

Miten hierontaan tulisi valmistautua?

Hierontaan voit tulla omana itsenäsi.

Kuumeisena hierontaan ei pidä tulla, sillä vilkastunut aineenvaihdunta voi lisätä kehossasi olevaa tulehdusta. Varaa tällöin aika muutaman päivän päähän, jotta pääset hoitamaan itseäsi heti kun olet taas tervehtynyt.

Kuinka pitkän ajan tarvitset?

Hieronta-aika riippuu monesta seikasta. Ohessa muutama esimerkki hoitoajoista, joita voit käyttää ohjenuorana. Hierojasi voi arvioida tarvitsemasi ajan ja osaa kokemuksensa kautta ehdottaa sopivaa.

Niska­hartiahierontaan 45 min

Selän ja jalkojen hieronta kestää noin 60 min.

Koko vartalon hieronta, 90 - 120 min.

Maksuvälineenä käy
myös e-Passi

Jaa tämä sivu