Valo-kurssit

Anna valosi loistaa

Valo-kurssi I  (2 pv)

Valo-Kurssilla opettelemme tutustumaan valoomme ja käyttämään sitä.

"Me kaikki olemme oman elämämme luojia. Se mitä me olemme luoneet itsellemme, on meidän omaa aikaansaannostamme. Kuinka hyvin tunnemme tai tiedostamme tämän luojalähteen sisällämme eli sisäisen valomme onkin sitten monesti hieman mutkikkaampi asia.

Kurssihinta 180€

Valo-kurssi II (2pv)

Kurssi pitää sisällään sielun kulkua inkarnaatiossa, Ihmisen syntymää ja kuolemaa ja mitä sen jälkeen tapahtuu ja miksi.
Käymme läpi henkimaailmaa mitä entiteetit ovat ja voiko tai tuleeko niiden kanssa keskustella.
Tällä kurssilla hyppäämme näkymättömään maailmaan, vai onko se enää näkymätön.

Kurssihinta 180€

Jos haluat kurssitarjonnan toiselle paikkakunnalle, ota reippaasti yhteyttä.

Valo kurssi I

Haluan tuoda tällä Valo-kurssilla sinulle ymmärryksen, kuinka voit liittyä ja aktivoida tämän sisäisen valosi, sekä yhtyä maailmanlaajuiseen jumalaverkostoomme. Tämä tietotaito on jo meillä kaikilla sisällämme, mutta joskus se kaipaa hieman ohjausta ja harjoittelua. Tällä kurssilla ohjaan sinua kädestä pitäen olemaan tuo valo.  

Ensimmäisenä päivänä opettelemme olemaan tuo valo ja toisena päivänä opettelemme käyttämään valoamme sekä lukemaan asioita lähettämällä energiaa tulevaan tai menneeseen. Mitä voimallisemmin opimme käyttämään valoamme, sitä enemmän saamme ominaisuuksia käyttöömme.

Sinun tulee kuitenkin muistaa mitä voimallisempi valo haluat olla, sitä perusteellisemmin sinun tulee tuntea itsesi ja nöyrimmin hyväksyä maailmankaikkeuden rakkaus kaikkia luotuja kohtaan.

Kurssilla en jaa opetusmateriaalia, mutta jokainen saa tehdä muistiinpanoja. Kerron asiat sinulle niin kuin minulle on opetettu universumin toimesta sekä olen todennut näiden asioiden käytännössä toimivan. Kurssilla tehdyt meditaatiot ja harjoitteet nauhoitetaan ja saat ne käyttöösi kolmeksi kuukaudeksi.

Kenelle kurssi sopii? Sinulle, joka haluat oppia aktivoimaan oman sisäisen valon ja opetella tuota valoa käyttämään sinulle suodulla tavalla. Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta energiatyöskentelystä riittää kun aidosti haluat olla valossa.

- Kurssipäivät ovat intensiivisiä viiden tunnin mittaisia.

- Viikkoa ennen kurssia osallistujille alkaa päivittäiset kaukohoidot. Kaukohoito auttaa sinua valmistautumaan kurssille, sekä luo yhteyttä ryhmän kesken.

- Kurssikirje tulee kurssiviikon alussa.

- Kuirssit ovat pienryhmiä, max. 6 henkilöä. Ota minuun yhteyttä mikäli kurssisisältö kiinnostaa sinua. Kurssihinta on 180 euroa (Hinta sis. Alv 24%) ja ilmottautuminen on sitova. Mikäli joudut perumaan osallistumisesi syystä tai toisesta, veloitan vähintään viikkoa ennen kurssia tehdyistä peruutuksista 50% kurssihinnasta. Myöhemmistä peruutuksista veloitan koko kurssihinnan. 

Maksun voi suorittaa hoitolassa käyvillä maksuvälineillä. Mikäli tarvitset kirjanpitoon tositteen koulutuksesta teen sinulle pankkisiirron.


Valo-kurssi II

Tälle kurssille ovat kaikki ykköskurssin käyneet tervetulleita.

Valo-kurssi II:lla menemme astetta syvemmälle näkymättömään maailmaan ja sen hierarkiaan.

Kääymme läpi ihmisen kehon rakennetta energiahierarkiassa kuinka se on muodostunut ja miten sielumme lopulta jättää tämän fyysisen kehon. Kuinka edelliset elämät vaikuttavat nykyiseen elämään tai kuinka nykyiset valintamme vaikuttavat sielumme kulkuun ruumista poistumisen jälkeen. Opettelemme kommunikoimaan henkioppaiden kanssa sekä kohtaamaan entiteettejä. 

Opettelemme auttamaan välitilaan jääneitä sieluja valoon jne.... 

Tämä kurssi koostuu teoriaosuudesta ja harjoitteista meditaatioita unohtamatta. 

Kurssin meditaatiot sekä harjoitukset nauhoitetaan ja saat ne käyttöösi kurssin jälkeen kolmen kuukauden ajaksi.

- Kurssipäivät ovat intensiivisiä viiden tunnin mittaisia.

- Viikkoa ennen kurssia osallistujille alkaa päivittäiset kaukohoidot. Kaukohoito auttaa sinua valmistautumaan kurssille, sekä luo yhteyttä ryhmän kesken.

- Kurssikirje tulee kurssiviikon alussa.

- Kurssit ovat pienryhmiä, max. 6 henkilöä. Ota minuun yhteyttä mikäli kurssisisältö kiinnostaa sinua. Kurssihinta on 180 euroa (Hinta sis. Alv 24%) ja ilmoittautuminen on sitova. Mikäli joudut perumaan osallistumisesi syystä tai toisesta, veloitan viikkoa ennen tehdyistä peruutuksista 50% kurssihinnasta. Myöhemmistä peruutuksista veloitan koko kurssihinnan.

Maksun voi suorittaa hoitolassa käyvillä maksuvälineillä. Mikäli tarvitset kirjanpitoon tositteen koulutuksesta teen sinulle pankkisiirron.

Online-varaus

Varaa paikkasi ajoissa. Vahvistamme varauksesi sähköpostilla.