Energiahoidot

Energiahoidot kuten Chakrahoito, Reiki, Enkelihoito, Kvanttihoito jne...

Energiahoidot joihin luetaan mm. Kvanttihoito, Chakrahoito, Reiki ja Enkelihoito. Energiahoidot perustuu värähtelytaajuuden kohottamiseen hoidetulla alueella. Näin kehon oma paranemisjärjestelmä aktivoituu eli normalisoituu.

Ymmärtääkseen mistä on kyse, hoito on koettava itse.

Kokemuksen laadusta riippumatta energia virtaa aina, ja energian virtaus kuljettaa muutosta mukanaan. Se vaikuttaa solutasolla ja toimii keho-mieli -tasolla (korkeamman kehotietoisuuden), oman viisauden mukaisesti.

Hoitaja ei voi asettaa energialle ehtoja. Hoidettavan oma asennoituminen paranemista ja siihen liittyviä toimintaa, sekä muutostarpeita kohtaan on ratkaisevaa. Hoidettavalla tulee olla halu parantua tai vapautua matalaenergisyydestä.

Energiahoidot täydentävät perinteisiä hoitoja, sillä ne vahvistavat kehon omaa paranemisjärjestelmää. Keho saa lisää voimaa parantaakseen itse itsensä. Hoidon aikana hoidettavan mieli rauhoittuu eli mieli siirtyy luonnollisen harmoniseen, kaikki hyvin -tilaan, jossa voidaan vapautua ja muuttaa rajoittavat uskomukset, haitalliset ajatusmallit ja jopa solumuistin traumaattiset kokemuksetkin. Puhdas tietoisuus johdattaa hoidettavan hyvin rauhalliseen ja rentouttavaan tilaan, joka aloittaa välittömästi parannusprosessin kehossa ja mielessä.

Hoidon jälkeen asiat voivat edetä uskomattoman nopeasti, mikä voi tarkoittaa suurten, erittäin positiivisten muutosten tapahtumista aivan lähitulevaisuudessa.

Energia ei tunne aikaa eikä paikkaa, joten energiahoito toimii hyvin myös kaukohoitona. Hoito on hyvä ottaa vastaan joko makuuasennossa taikka istuen ilman ulkoisia häiriötekijöitä. Silloin pystyt rauhoittumaan ja kuulostelemaan kehosi ja mielesi tuntemuksia.

Kvanttihoito

Kvanttihoito perustuu Kvanttifysikkaan, jolla maailmankaikkeus toimii ja on aina toiminut.

Hoidossa hoitaja saattaa itsensä ja hoidettavan ns. O-tilaan eli tyhjiöön tietoisuuden tilaan. Tässä tilassa on meillä kaikki tarvittava tieto itsemme parantamiseen.
Hoito toimii aina hoidettavan parhaaksi. Kvanttihoito toimii erinomaisesti myös kaukohoitona. 

Chakrat

Ihmisen chakrat muodostavat keskenään herkän energiajärjestelmän. Tuo energia liikkuu ja reagoi ajatuksiimme ja tunteisiimme, mielikuviimme ja elämämme tilanteisiin. Kun chakramme toimivat hyvin ja ovat tasapainossa, me itsekin olemme tasapainossa ja voimme hyvin. Kun taas joudumme pois tasapainosta, häiriö vaikuttaa chakroihimme. 
Tukkiutunut tai heikentynyt chakra estää energian virtaamisen lähes kokonaan. Chakra voi tukkiutua henkisistä rajoitteista, tunteista ja esteistä. Heikentyminen tapahtuu kun torjumme tai vältämme tunteita tai kokemuksia, jotka liittyvät tiettyyn chakraan. Silloin tämä chakra heikkenee ja tukkiutuu. Se tarkoittaa sitä, että osa meistä heikkenee ja eriytyy kauemmas meidän tietoisuudesta. Chakra voidaan avata ja puhdistaa energiahoidoilla.


Hoitoaika alk 10- 75 min

Syventävä energiahoito syntymähetkeen

Tämä hoito syvenee jopa hypnoottiselle tasolle, jossa alitajuntamme pystyy aukaisemaan muistoja aivan syntymästämme saakka. Tämä tietenkin tapahtuu vain, jos sen on sinun parhaaksesi.

Hoidon kulku, rentoutan ja ohjaan sinut hetkeen, kun olit vielä valo ja laskeuduit äitisi kohtuun. Hoidossa käymme yhdessä hetkesi läpi aina seitsemänvuotiaaksi saakka. Samalla annamme valoa ja rakkautta näihin hetkiin puhdistaen kaiken sen minkä olet kerännyt ulkopuolisilta vaikutteilta, jotka ovat vääristäneet ymmärrystä sinusta kuka olet tai millainen oikeasti olet.

Hoito on hyvin puhuttelevan selkeyttävä ja tuo monesti vastauksia askarruttaviin kysymyksiin. Hoito myös auttaa sinua vapautumaan ja rentoutumaan itsesi äärelle.

Tämä hoito koostuu asiakkaan ja hoitajan vuoropuhelusta autan sinua muistamaan nämä elämäsi ensimmäiset elämänvaiheet, mikäli se on sinulle vaikeaa toimin itse äänitorvena. 

Tämä hoito voi vaatia kolmekin kertaa asian läpikäymistä jotta haluttu lopputulos on saavutettu eli tasapaino.

Hoitoaika 60 min

Access Bars®

Access Bars® on työkalu, joka avaa toisenlaista tapaa olla tässä elämässä. Access Bars® tarkoittaa päässä olevia 32:ta pistettä, joita kevyesti koskettamalla stimuloidaan positiivisia muutoksia aivoissa ja eheytetään stressin, ajatuksen ja tunteiden sähkömagneettisia osia.

Tämä lempeä tekniikka vapauttaa mentaalisia ja fyysisiä tukoksia, jotka ovat tallentuneet kehoomme auttaen samalla lisäämään keveyttä kaikille elämän alueille.

Päässä on 32 pistettä, joita kevyesti koskettaessa päästävät helposti ohi kaiken sellaisen, mitä ne eivät salli sinun ottavan vastaan. Näihin pisteisiin liittyvät kaikki ajatukset, ideat, uskomukset, tunteet ja mietteet, joita olet elämäsi varrella varastoinut. Nyt sinulla on mahdollisuus päästää irti kaikesta, mikä rajoittaa sinua käyttämästä todellista potentiaaliasi.

Miltä tuntuisi jos päässäsi pyörisi vähemmän häiritseviä ajatuksia? Entä jos tuntisit vähemmän stressiä? Haluaisitko nukkua paremmin? Voisit henkisesti paremmin? Miltä tuntuisi saada lisää energiaa elämääsi? Keskittymiskyky kohenisi olisit luovempi ja jopa kärsivällisempi.

Access Bars® auttaa voimaan paremmin

 • stressi vähenee
 • mieli ja keho rentoutuvat
 • häiritsevät ajatukset vähenevät
 • ahdistus ja masennus helpottuvat
 • paniikkioireet lievittyvät
 • kehon energiavirtaus lisääntyy
 • kehon oma paraneminen elpyy, jonka vaikutus ulottuu kaikille elämän osa-alueille
 • toimintakyky lisääntyy
 • unen laatu paranee
 • tietoisuus lisääntyy
 • itseluottamus lisääntyy
 • elämä tuntuu kevyemmältä ja iloisemmalta
 • ADD- ja ADHD-, OCD-oireet helpottuvat

Tämä on uskomattoman hoitava ja rentouttava prosessi, joka poistaa rajoittuneisuuden kaikilla elämäsi alueilla ilman mitään ponnisteluja.

Access Bars hoito

Hoito sopii kaikille, niin aikuisille, nuorille kuin lapsillekin. Sopii mainiosti myös raskaana oleville naisille, koska BARS-hoidon on todettu helpottavan ja nopeuttavan synnytystä.
Hoidon kesto noin, 60 min
Suosittelen Access Bars® -hoitosarjaa kuusi hoitokertaa 1pv - 2 vk välkein näin varmistetaan toivottu tulos.

Tutkimus

Sertifioitu fasilitaattori Lauren Polly teki vuonna 2014 tutkimuksen, jossa hän mittasi, millainen on Bars-hoidon vaikutus kipuun, rentoutumiseen, keskittymiseen, ahdistumiseen ja mielen kirkkauteen.
Tutkimuksen tuloksissa näkyi merkittävä parannus - keskimäärin 50% alkuperäisistä tuloksista. Eniten muuttui ahdistuksen tulos - jopa 58% vähennystä verraten tuloksiin ennen Bars-hoitoa.

Hoitoaika alk 60-75 min


ACCESS KEHOPROSESSI HOITO

Access Body -hoidot ravitsevat ja hemmottelevat koko kehoa.
Access Consciousness kehoprosessi on menetelmä, jossa käsiä pidetään eri kohdissa kehoa ja näin energiat käynnistyvät kehossa hoidon auttaen kehoa uudistumaan juuri niin kuin se on keholle hyväksi. Tämä prosessi ohjaa kehoa takaisin alkuperäiseen toimintaan, auttaen kehoa korjautumaan ympäristön tai vamman aiheutuneista vaurioista. Hoito auttaa kehosta poistumaan vaurioita ja rajoittavia ohjelmia.
Access Body hoidossa aktivoidaan immuunijärjestelmää, sekä autetaan kehoa puhdistusprosessiin.
Moni on saanut apua:
alkavaan flunssan oireisiin, immuunipuollatuksen tukemiseen, allergioihin, nivel- ja lihaskipuihin jne.
Access Body hoidolla on myös tuettu näön ja kuulon alueen ongelmien kuntoutusta.
Hoitoaika suositus 60 min


Hoitoaika alk.60-75 min

Enkelihoito

Tule nauttimaan enkelin kosketuksesta.

Enkelihoito auttaa sinua kohtaamaan itsesi, sisäisen lapsesi, sekä se voi avata sielusi suunnitelman. Enkelihoidossa saat nauttia ja eheytyä enkelienergioiden parantavassa voimassa.

Enkelit auttavat sinua muistamaan kuka olet ja mitä pohjimmiltasi haluat tehdä.

Enkelit tuovat sinulle viestejä henkimaailmasta ja ohjaavat sinua. Enkelit avaavat monesti sisäisen dialogin sielusi kanssa josta voi kehkeytyä oikein avartava vuoropuhelu.

Enkelit hoitavat aina rakkaudella, sinun korkeimmaksi hyväksi.

Kaukohoito puhelimitse, skpellä tai hiljaisena hoitona

Energiahoidot toimivat niin lähi kuin kaukohoitona energialla ei ole rajoja.

Voit valita hiljaisen hoidon, jolloin sinulle välitettävän informaation laittaa sähköpostitse tai ääniviestinä. 

Hoidon ajan voidaan pitää puhe yhteys auki jolloin kerron hoidon kulun sinulle realiajassa. 

Tervetuloa rentoutumaan ja voimaan paremmin.

Varaa hoidon ajaksi itsellesi rauhaisa paikka, jotta voit rentoutua ottamaan hoitoa ja informaatiota vastaan.

Ennen hoidon alkua voit miettiä asioita joihin kaipaat selkeyttä tai apua näin maailmankaikkeus voi antaa sinulle enemmän.

Kaukohoidon voi maksaa maksulinkilli, pankkisiirrolla tai MobilePay. Varauksen jälkeen laitan sinulle maksupyynnön. Hoito tulee maksaa ennen hoitoa.


Informaatio kehohoito

Kehomme on kuin aarreaitta, joka pitää sisällään salaisimmatkin tunteet ja tiedot. Kehohoidossa kohtaamme näitä tuntemuksia ja tietoja tuoden   informaation sinulle. Informaatio voi olla inkarnaatioiden takaa tai nykyisyydestä.

Hoito tehdään iholle ja käytän rentouttavia hieronta otteita. Hoito on aina rentouttavan rauhoittava.

Informaatio energiahoito

Informaatiohoito sisältää informaatiota hoidon kulusta.
Kaipaatko selkeyttä elämääsi tai askarruttavaan kysymykseen vai onko sinulla stressi. Välitän informaatiota energioista toiset käyttävät sanaa selvännäkeminen meediotyöskentely. 

Voit nimetä haluamasi asioita joita haluat käsiteltävän tai antaa korkeimman tietoisuutesi ohjata hoitoa. Tässä hoidossa hoidetaan niin mieltä kuin kehoakin. Informaatio, jota välitän tulee aina rakkaudellisessa parantavassa muodossa.
Tässä hoidossa saatetaan käydä menneessä, tulevassa tai saada ohjeita henkioppailta, eikä ole pois suljettu jos joku poismennyt rakas haluaa käydä viestiä tuomassa sinulle.
Toimin kanavana hoidettavalle.
Hoito toimii niin lähihoitona kuin kaukohoitona.

Hoitoaika alk.10-75 min

Pika - apu hoitoaika 10 min

15€

Hoitoaika 30 min

40€

Hoitoaika 50 min

55€

Hoitoaika 60 - 75  min 

60 - 75 €