Kuka minä olen

Sinua palvelee Mari


Tässä muutamia opintojani, jotka ovat tuoneet minulle paljon mielenkiintoista tietoa, jotta voin palvella sinua parhaalla mahdollisella tavalla.

Vaihtoehto-opinnot, kauneudenalan opinnot sekä lääketiede:

Titteleitä: Dipl. meikkitaiteilija, luonnonlääketieteen rentoutusterapeutti, kvanttihoitaja, kvanttihypnoositerapeutti, NLP-terapeutti, hypnositerapeutti, hieroja.


Vaihtoehtohoitojen opintoja, joita olen käynyt vuosina 1989 - 2008:
(shiatsu, reiki, vyöhyketerapia, sidekudos hieronta , koko kehon vyöhyketerapia, intuitiivinen parantaja -koulutus jne.)
Kansainvälinen kauneuden alan tutkinto 1999
Luonnonlääketieteen rentoutusterapeutti -tutkinto 2019
Peruslääketieteen opinnot 2019
Quantia Nordic Quantum Healing Kvanttihoitaja -opinnot 2018
Quantia Nordic Quantum Healing Kvanttihypnoosi -opinnot 2019
Access Consciousness -menetelmiä 2019
Hierojan ammattitutkinto 2020
Eläinkommunikaatiokoulutus 2021

Päivitän ammattitaitoani jatkuvasti syventävillä kursseilla.
Koulutustoimintani on alkanut vuonna 2022, painopiste energiatyöskentelyssä.
Vuonna 2023 opintojen syventäminen, hypnoosi ja siellä hypnoosimenetelmät, syntymätraumat, sekä ihmisen mittaiset traumat ja niistä eheytyminen.


Olen opiskellut yli kolmekymmentä eri vaihtoehtohoitomenetelmää ja opintomatkani jatkuu yhä.

Olenko selvänäkijä ja meedio

Kyllä pidän itseäni selvänäkijänä ja meediona. Tämä kyky tai ominaisuus aktivoituu käyttööni silloin kun se katsotaan tarpeelliseksi ja auttaa tilannetta tai asiakasta. Olen ihmisenä herkkä aistimaan asioita niin energisesti kuin muutenkin. Olen aktiivisesti ollut yläkerran oppikoulussa koko ikäni, minkä vuoksi luonnollisesti ymmärrystaso auttajana on kasvanut koko ajan. Alussa osaamiseni keskittyi ihmisiin ja heidän olotilansa kohentamiseen sekä tiedon välittämiseen. Nykyisin auttamisalueeni ulottuu niin menneeseen kuin tulevaan, ihmisiin ja eläimiin, sekä universumiin. Kuitenkin aina kaikki tieto, jota välitän tai hoidan, hoidetaan rakkaudellisissa energioissa ja kaikkien parhaaksi.